Vinkkel Shop

Vinkkel Shop

Tuotteet

Vinkkel-valmiskulma on helposti asennettava kattolistakulma, jossa on siisti liimattu jiiriliitos. Vinkkel-valmiskulma on saatavilla sekä sisä- että ulkonurkkaan.

Vinkkel-valmiskulman sivut ulottuvat 100 millimetrin päähän nurkasta ja niiden päät ovat suorat, mikä helpottaa pitkien kattolistojen asentamista puskusaumaan eli vastakkain valmiskulman sivuja kanssa. Vinkkel-kulmien ansiosta pitkien kattolistojen mittaaminen ja asentaminen on vaivatonta ja lopputulos on aina siisti.

Siirry tuotteisiin

 

Listamateriaalit ja pintakäsittelyt

Vinkkel-valmiskulmasta on saatavilla kaksi profiilia: 30 x 30 mm sileä lista ja 42 x 42 mm uritettu lista.

Materiaalivaihtoehdot ovat puu ja MDF. Listamateriaalit soveltuvat kuiviin tiloihin.

Värit ovat puolikiiltävä valkoinen, listavalkoinen ja puuvalmis. Puuvalmiin valmiskulman voi pintakäsitellä mieleisekseen.

Emme vastaa tuotteiden pintakäsittelyn tai puuvalmiin puumateriaalin mahdollisista pienistä värieroista, joita materiaalierien eripituinen UV-valolle altistuminen voi aiheuttaa.

Vinkkel-valmiskulmat asennetaan seinän ja katon nurkkaan. Kulmat kiinnitetään puu- ja MDF-seiniin hengettömillä tai muilla nauloilla ja kiviseiniin liimamassaa käyttäen.

Katso Vinkkel-kulman asennus Youtubesta

 

Pitkät listat samaan toimitukseen

Voit tilata Vinkel Shopista helposti myös pitkät listasoirot, joiden asentamista Vinkkel-kulmat helpottavat huomattavasti. Pitkien listojen materiaali- ja värivaihtoehtoja on kulmatuotteiden tapaan useita.

Toimitamme listatuotteet tarpeidesi mukaan. Nyrkkisääntönä 100 m2 kokoiseen huoneeseen tarvitaan noin 100 metriä listaa.

Suosittelemme mitoittamaan kattokulmat ja välikappaleet tiukoiksi, sillä puun kuivuessa vuosien aikana listan pituus voi elää jopa 2–3 mm.

Vastuullisuus

Vinkkel-valmiskulmat ovat vastuullinen ratkaisu. Minimoimme materiaali- ja energiahukkaa pienteollisessa tuotannossamme sekä huolehdimme materiaalien asianmukaisesta kierrätyksestä ja hävittämisestä.

Rakennus- ja remonttikohteessa Vinkkel-tuotteiden käyttö vähentää materiaali- ja energiahukkaa, jota aiheutuu mahdollisista virhemittauksista ja -sahauksista sekä teollisuuskoneisiin verrattuna tehottomampien sähkölaitteiden käytöstä. Vinkkeleitä käyttämällä sinulle jää vain suoran sauman teko. Lisäksi Vinkkelit nopeuttavat kattolistojen asentamista ja vähentävät sahanpurusotkua rakennuskohteessa – hermojen säästämisestä puhumattakaan. Lisäksi Vinkkelit vähentävät sahanpurusotkua rakennuskohteessa – hermojen säästämisestä puhumattakaan.

Vinkkel-valmiskulma on mallisuojattu (hyödyllisyysmallihakemus nro U20180169) tuote. Jiirisauman liimaliitoksen ominaisuudet on tutkittu Centria Ammattikorkeakoulun Tutkimus, kehitys ja palvelut -yksikössä.

 

Pakkaus ja toimitus

Pakkaamme Vinkkel-tuotteet huolellisesti ja tiiviisti materiaalipintoja suojaten ja ympäristösertifioituja pakkausmateriaaleja käyttäen.

Kuljetuskumppanimme Posti toimittaa eniten fossiilivapaasti kuljetettuja paketteja Suomessa. Posti oli maailman ensimmäinen logistiikkayhtiö, jonka päästöjen nettonollatavoitteen Science Based Targets initiative hyväksyi keväällä 2022, ja sen uusi puhtaan kuljetuskaluston tiekartta johtaa vihreän kaluston käyttöönottoon 2030 mennessä. Lue lisää Postin vastuullisuudesta tästä.